måndag 27 augusti 2012

Utveckling!!

Var idag nere och skulle ha mig en hederlig sladd handfree och eftersom jag kilade förbi telenor butiken så tyckte jag att det var världens bässta ställe att köpa hadsfree på!!!!!! Utrustning fanns och kölapp togs. Najs bara 3 nummer före och två töser som expierar!!!!!!!!!! Tog bara mig 27 minuters väntan för att få reda på att man kan bara betala med kort där!!!!!! Och i dessa ögonblick så tänker jag på att Sveriges riksbank är VÄRLDENS äldsta och vi är med andra ord det landet som lägnst tid i hela världen hållt reda på våra pengar!!!! Varför kan vi då inte använda det som gjordes att riks banken skapades en gång i tiden???????????

Riktiga pengar!!!    Svenska en kronor !!!!!!!!!!!!!!   Sek !!!!!!!!!!  Det som gör att myntverket finns!!!!!!!

Varför i helvete har vi ett myntverk om vi inte ska använda pengar?????
 Och om vi inte ska använda pengar så värför ser inte den här multinationella norsk ägda koncernen som ska va den 6:e största telefon företaget i världen och utvecklar något som gör att vi som skit människor som bara andvänder pengar till deras kunder??  Det var inte Goliat som vann. Kanske något att tänkta på den 21 december i år?? Då Kan ni ta erat jävla skit företag och stoppa upp i röven..... Och går inte jorden under så hade jag väll fel då.....



Nä fy fan för det här landet!! Systemet !! Kontrollen !! Friheten ?? Rättsamhället ??

Den fantastiska Doktorn och hans svarta fru har kommit tillbaka till the pearl of africa nu. Han ska säkert lyckas med att revultionera och fixa allt på några veckor för att sen stolt åka hem till sin skit lägenhet i Göteborg för ett fortsätta ha 3 jobb med att läsa röntgen bilder och va bäst i hela världen. Om inget annat i sin egna lilla värld som består av visa kort bankkonto avbetalningar telefon abonemang mm mm mm mm som gör livet värt att leva för en riktig svensk. Med en totalt über mytomanisk fru som inte på något vis vill släppa taget om det lilla äckliga slemmiga liv och status hon har in the pearl of africa.  Men det alltid så att verkligheten kommer ikapp oavsett vem du är.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar