söndag 9 februari 2014

Os såklart mm, mm, mm

Man får inte vara bög i Ryssland!!!!  Och fy fan va elakt det är!!! Enligt alla i hela världen!!!!!!!! Men då undrar jag om jag är den enda i hela jävla universum som trodde att melodifestivalen var enda enorm bög/flat överrepresenterade tv programet?? Nä. Nu visar den rena eller som ska säga man säga den skit luktande sanningen att det är vi hetro som är en minoritet i media världen. Inget nytt under solen ........ jag vet men det känns inte bra när man får smyga detta samhälle med att man tycker om fitta som man!!! Fan va fel det känns!!!!!

Sjunga rysslands nationalsång på en jätte trappa!!!

Låt nu kommunismen segra och alla vi kan vara kamrater och jämlika. Lika löner för alla och för avvikande så som sverige demokrater och hetro så skicka dom jävla svinen till arbetsläger i kallaste sibirien så dom kan få slita och arbeta sig till döds i gruvorna. Producerandes stål och allt annat som dessa jävla rumpsmurfar och fittslickare behöver. Men dom har ändå dött ut efter ett par generationer för att idioterna inte hänger med på gammal hederlig fortplanting inte kommer att ske genom samkönad sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enligt min uppfattning så finns det bara en grupp av människor som är förlåtna med att lukta skit hela dagarna i ända.

Bönderna såklart. Inte tv-hallåor för helvetteeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Och sen till alla er som har dåligt självförtroende. Det är inte så att det blir ett bättre självförtroende bara för att ni sliter ner och fördärvar eran omgivning. Det gör inte att erat självförtroende blir bättre utan att dom med normalt får dåligt. Alltså är ni bara jämlika!! Alla människor på hela klotet utan 3 kan nog bättra sig tror jag. Dessa 3 har aldrig gjort något fel. Har dom gjort något fel så har det berot på att dom blivit fel instruerade eller fått fel information. Detta innebär ju då per automatik att det är ju inte deras fel för det är ju den som har gett dom fel info.  

SÅÅÅÅÅÅÅKLARTTTTTTTTTT

Fattar ni väll!!!!!! Detta e klart som korvspad för vem som helst..

Ne. GOO Winston go!!!!!

Att skriva en bok var ett äventyr. Till att börja med var det en leksak och ett nöje, sedan blev det en älskarinna, så en härskare och till sist en tyrann.

 Är lite sur på nästan allting idag. Bara så vet Skulle behövt en sån här för att hjälpa till att få världen på rätt spår igen.

http://www.youtube.com/watch?v=RhLxR9u4o4E

Och några lastbilslass med ammunition oxå!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar